DSpace Repository
Gastroquinta: comida do quintal para a mesa: jovens do semiárido promovendo a segurança alimentar e nutricional por meio da gastronomia
Login
português (Brasil)
English
español
DSpace Home
→
Sociedade, Educação e Saúde
→
Sociedade, Educação e Saúde
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Gastroquinta: comida do quintal para a mesa: jovens do semiárido promovendo a segurança alimentar e nutricional por meio da gastronomia
Viterbo, Fabiana Dumont
URI:
https://gc.aksaam.ufv.br/jspui/handle/123456789/147
Date:
2020
Abstract:
Inclui receitas com alimentos originários de dois biomas brasileiros: caatinga e cerrado.
Show full item record
Files in this item
Name:
Texto completo.pdf
Size:
26.93Mb
Format:
PDF
Description:
Texto completo
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Sociedade, Educação e Saúde
Inclui documentos de diversos formatos sobre Sociedade, Educação e Saúde
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register